O nama


Ko smo mi?
Home Design Petrović

Naš dobro uigran i visoko profesionalan tim je zadužen za sprovođenje politike rada naše firme koju krase brzina, preciznost i posvećenost najvišim standardima kvaliteta i estetike u izradi nameštaja i drugih elemenata za prostor koji želite da opremite.

Pravimo sve, od nameštaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog nameštaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići, svetlo), do modernih kuhinja po meri. Osim toga, pravimo i američke plakare.

Tu je i kompletan program za dečije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada nameštaja koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stočića za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova, maski za radijatore…

Sve Vaše ideje i želje možete saopštiti našem timu dizajnera, koji će rado i sa velikom stručnošću kompjuterski obraditi, pomoći Vam da osmislite ili osmisliti umesto Vas sve ono što Vam je potrebno da pretvorite Vaš stambeni prostor u dom, a Vaš poslovni prostor u savremeno mesto uspeha i prosperiteta.

Našu firmu čini i visoko stručan tim profesionalnih radnika. Dostava, montaža i ugradnja nameštaja su uključene u cenu samog nameštaja.

Jedna od kuhinja iz našeg asortimana

Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost.

Očekujemo Vas!

Savršeno je vreme za Vaš novi nameštaj!

Vrhunski dizajn, profesionalna izrada.
U skladu sa Vašim potrebama, dajte nam predloge i potrudićemo se da Vaš nameštaj izgleda fantastično!
Pozovite odmah!

Klikni me